top of page

PONUDA

»Najbolji način da udovoljite sebi jest da pokušate udovoljiti nekome drugome.« (Mark Twain)

P1070401.JPG.jpg
Turizam

Naš apartman LoVra smješten je u tradicionalnoj švapskoj kući od blata te je obnovljen s velikom predanošću i prirodnim materijalima. Kod dizajna smo pridavali veliku važnost individualnosti, održivosti i estetici. Hrana i piće koje nudimo domaće su ili vlastite proizvodnje. Veliki otvoreni prostor dostupan je za upotrebu našim posjetiteljima, bilo za aktivno sudjelovanje, bilo samo za opuštanje.

Željeli bismo posjetiteljima približiti ljepotu i raznolikost regije te smo predani osobnoj i individualno prilagođenoj turističkoj usluzi. Sebe vidimo kao posrednike i partnere. Na zahtjev ćemo rado pružiti određene usluge, organizirati ture, preporučiti restorane, događanja, kao i povezati naše goste s lokalnim partnerima i suradnicima.

Angebot Tourismus
Trgovina

Našim posjetiteljima želimo ponuditi mogućnost kušanja i kupnje odabranih proizvoda na licu mjesta. Našim partnerima nudimo platformu za predstavljanje vlastitih proizvoda široj publici. Ponuda ne uključuje samo hranu već i domaće rukotvorine, kozmetiku i još mnogo toga, što je u skladu s našom radnom filozofijom. Na zahtjev možemo organizirati dostavu robe na odgovarajuće odredište.

Angebot Handel
Umjetnost

 

 

Umjetnost  nam je važna - kao kreativno stvaranje iz različitih materijala ili pomoću jezika, zvukova, u sukobu s prirodom i svijetom. Naše prostorije ujedno su i  galerija u kojoj regionalni umjetnici mogu predstaviti i ponuditi svoja djela.

 

Naše imanje nudi i brojne mogućnosti aktivnim osobama za sudjelovanje u događajima svih vrsta. Kontaktirajte nas za neobvezujući upit.

Angebot Kunst
Sociokultura

 

 

Kroz svoje aktivnosti zalažemo se za opće dobro, povezujemo različite ljude iz različitih područja života i na taj način stvaramo teren za nove stvari. Provodimo akcije koje jačaju sposobnost sudionika da sudjeluju i djeluju u zajednici

 

Naše usluge obuhvaćaju pomoć u komunikaciji s partnerima na različitim jezicima, savjete u području rada u zajednici i razvoja vlastitih aktivnosti za djecu i mlade. Kao izvor svog rada koristimo dobre odnose sa švicarskim stručnjacima i domaćim kolegama, kao i dubinsko poznavanje lokalnih uvjeta i resursa.

Angebot Titelbild Soziokultur.JPG.jpg
Angebot Soziokultur
bottom of page